طراحی و معماری پروژه مسکونی در هند با استفاده از آجر در نما

 پروژه اتصال آجری (The Brick Connection)، خانه ای است که برای زوجی ساده و همیشه در سفر طراحی شده است! این زوج، عاشقانه محیط زیست را دوست دارند و به دنبال زندگی در خانه ای سازگار و همسو با طبیعت پیرامون خود بودند. پس قطعه زمینی را در حومه ی شهر وادودارا (Vadodara)، یکی از شهرهای کشور هند (India) اختیار کردند؛ آن را به تیمی از معماران شرکت معماری TRAANSPACE سپردند و به انتظار تولد خانه ی رویاهایشان نشستند… این خانه ی ۶۰۴ متر مربعی پس از مدتی کوتاه، در اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی متولد شد. در ادامه ی این مطلب، شما را با مهم ترین ویژگی های پروژه مسکونی اتصال آجری آشنا خواهیم کرد؛ پس با ما همراه باشید.

همانطور که از نام آن نیز پیداست، پروژه مسکونی اتصال آجری (The Brick Connection)، حول مفهوم اتصالات شکل گرفته است؛ اتصالات فضاهای داخلی و خارجی با یکدیگر، اتصالات و ارتباطات متقابل میان فضاهای داخلی و در نهایت اتصالات و تعاملات میان طبقات مختلف بنا با یکددیگر! در قلب و هسته ی این عمارت مسکونی، یک حیاط جانمایی شده است. به زبان ساده تر می توان گفت که در ورودی این خانه ی زیست دوست (Biophilic ؛ بایوفیلیک)، به روی یک محورِ جریان مرکزی باز می شود. در طبقه ی همکف خانه، یک فضای نشیمن، یک اتاق غذاخوری دوبلکس و همچنین یک آشپزخانه جانمایی شده است که به روی حیاط یا همان باغ زیبای مرکزی گشوده می شوند. لازم به بیان است مرز بین این فضاها نیز با کمک درهای کشویی مشخص می شود.

گاراژ، فضای نشیمن خانوادگی تر و همچنین اتاق های خواب این عمارت در آن سوی محور قرار گرفته اند. چنانچه به یاد داشته باشید اندکی پیش، درباره ی اتصالات سخن گفتیم! این فضاها، به طبقه ی اول خانه متصل و منتهی می شوند؛ یعنی به جایی که سالن بدنسازی، سینمای خانگی و اتاق های خواب و فضای کار جانمایی شده اند. طبقه ی دوم (طبفه آخر) نیز، شگفتی های پیدا و پنهان زیادی را در خود جای داده است! در این طبقه، یک استودیوی هنری و یک فضای نشیمن نیمه باز – نیمه بسته به چشم می خورد.

پروژه مسکونی اتصال آجری (The Brick Connection)، کاملا سازگار با محیط زیست پیرامون خود و آب و هوای کشور هند (India) طراحی شده است. فراموش نکنید که حیاط مرکزی این اقامتگاه مسکونی، در یک منطقه ی گرم و خشک قرار دارد؛ پس می توان امیدوار بود که ابعاد و کیفیات جدیدی از تهویه ی متقابل را برای ساکنین خانه نمایش دهد. در کنار این، استفاده از عایق های گچی، دیوارهای ضخیم و پانل های آفتاب گیر، فضاهای داخلی این خانه را از افزایش آزاردهنده ی دما حفظ می کند.

منبع:

archdaily.com

traanspace.com – ابگینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کمک نیاز دارید؟ چت از طریق واتساپ