طراحی و معماری داخلی فروشگاه میکروتل از استودیو چنین درکنگان

معماری: استودیو چنین

معمار مسئول: محمد موذنی

موقعیت: ایران، کنگان

سال: ۱۳۹۸

شرح پروژه

پروژه ی طراحی داخلی فروشگاه میکروتل تلاشی برای ایجاد ساختاری انعطاف پذیر است که به کاربر اجازه می دهد خوانش متفاوت خود را از فضا ارائه دهد. سازمان فضایی پروژه بر اساس اصل دوگانه ی  “آشکار” و “پنهان” است و تعریف کاربردهای مختلف از فضای موجود در این دو به دنبال یک راه حل اقتصادی برای کاهش هزینه ها و سرعت بخشیدن به روند اجرا است. در عین حال، این پروژه تلاش می کند تا مرزهای خود را با شهر به حداقل برساند (فقط یک نمای شیشه ای) و کاربر را از هرگونه هیاهو، تبلیغ و تلاطم دیوارهای شهری مطلع سازد. این پروژه حضوری آرام بر روی دیوار شهری دارد و تنها با یک علامت کوتاه که از سقف امتداد دارد تا قسمتهای نصب را پوشش دهد، خود را به شهر نشان می دهد. در این دوگانگی، فضای ذخیره سازی قطعات و لوازم جانبی و قسمت تعمیرات، که نیازی به دیدن مخاطب ندارد، به قسمت “پنهان” منتقل شده و از مواد مقرون به صرفه برای پوشش آن استفاده شده و با ساده تکنیک. قسمت فروش و نمایش محصولاتی که ارتباط مستقیمی با مخاطبان دارند و ارتباط مستقیمی با شهر دارند به قسمت “قابل مشاهده” منتقل شد. این قسمت شامل تخته سه لا سوراخ دار است که با رسیدن چوب (چوب بستنی) به فضایی برای نمایش محصولات تبدیل می شود و به دلیل حداکثر انعطاف پذیری ، بهره وری فضا را افزایش می دهد. پیشخوان ها و ویترین ها نیز اجزای متحرک فضای قابل مشاهده هستند که به راحتی حرکت می کنند.

منبع: Architizer – خط معمار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کمک نیاز دارید؟ چت از طریق واتساپ