طراحی و معماری و دکوراسیون داخلی

طراحی و معماری برج O-Tower از استودیو ی معماری بیگ در چین

9

استودیوی طراحی معماری بیگ (BIG) به تازگی از تصاویر جدیدترین پروژه ی خود در شهر هانگژو (Hangzhou) کشور چین (China) رونمایی کرده است!  ساختمانی با نام O-Tower طراحی شده برای دپارتمان تحقیق و توسعه کمپانی الکترونیک OPPO. جالب است بدانید آسمان خراشی که توسط استودیوی دانمارکی BIG طراحی شده است، به عنوان حلقه بی نهایت یا infinity loop توصیف می شود! این برج با ایده اتصال زمین و آسمان به یکدیگر و تعامل مداوم این دو مفهوم طراحی شده است. این آسمان خراش مدور که O-Tower نام دارد، یک حیاطی مرکزی را احاطه می نماید.

براساس توضیحات منتشر شده از سوی استودیوی معماری بیگ (BIG)، تفکرات حاکم بر روند طراحی فرم این پروژه با اهداف اساسی کمپانی OPPO به عنوان بزرگ ترین تولید کننده تلفن های هوشمند در کشور چین، همسو می باشد. برایان یانگ (Brian Yang) همکار استودیوی BIG در این پروژه می گوید: “فناوری در بهترین حالت خود بایستی زمینه ساز توسعه یکپارچه زندگی شود. “

وی در ادامه می گوید: “دفتر جدید تحقیق و توسعه کمپانی OPPO بیانگر این مفهوم است! این آسمان خراش در عین حال که در تالاب های دیدنی شهر هانگژو (Hangzhou) آرام گرفته است، تلاش به برقراری ارتباط میان بافت متراکم شهری از یک سو و چشم انداز طبیعی از سوی دیگر دارد. این پروژه، جلوه ای معمارانه از محصولات کمپانی OPPO خواهد داشت: در حالی که کیفیت زندگی انسان را بالا می برد، به زیبایی هر چه تمام نیز می درخشد. “

این پروژه بخشی از برنامه ریزی بلندمدت کمپانی OPPO برای توسعه بنیان فناوری در شهر هانگژو (Hangzhou) به شمار می آید؛ پروژه ای که به عنوان یک نقطه عطف و دروازه ای برجسته برای منطقه تجاری این شهر شناخته خواهد شد. پروژه O-Tower در کنار دریاچه ای طبیعی و پارکی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع ساخته خواهد شد. فرم ساختمان در روند طراحی این پروژه به عنوان یک نقطه عطف محسوب می شود! این فرم به منظور ایجاد طبقاتی با متراژهای گوناگون و افزایش میزان دسترسی به نور طبیعی طراحی شده است.

بیارکه اینگلس (Bjarke Ingels) معمار دانمارکی و بنیانگذار استودیوی طراحی معماری بیگ (BIG) درباره این پروژه می گوید: ” ما در طراحی این پروژه در تلاش بودیم تا محیط کاری آینده کمپانی OPPO را در سه موضوع مهم، به صورت کاملا پایدار بیان نماییم: موضوع اقتصادی، موضوع زیست محیطی و موضوع اجتماعی.

این فرم متراکم و برجسته، به خودی خود طبقاتی با قابلیت انعطاف پذیری فراوان و دسترسی مناسب به نور روز و هوای تازه را فراهم می نماید. “

طبقه همكف این آسمان خراش، شامل فضای های عمومی است كه به حیاط مركزی و ارتباطات عمودی دسترسی دارد. بیارکه اینگلس (Bjarke Ingels) در این باره می گوید : ” فضای پارک و تالاب پیرامون پروژه، قلمروی عمومی را به قلب مجموعه گسترش می دهند. تمامی عناصر به طور ذاتی در هم می آمیزند و حلقه ای را شکل می دهند که در همه ی مقیاس ها قابل درک باشند – از نقطه عطف شهری گرفته تا تجربه انسانی -. این برج برای ارائه ی جلوه ای از سادگی طراحی شده است! موضوعی که از مفاهیم ذاتی برند OPPO شناخته می شود. “

طبقات پایین پروژه شامل فضاهای نمایشگاهی، اتاق های کنفرانس و همچنین یک سالن غذاخوری خواهد بود. لازم به بیان است طبقات اداری در زیر نمای شیب دار O-Tower با مجموعه ای از فضاها با ارتفاع های سه گانه بهم پیوند خواهند خورد! نمای ساختمان ​​با لوورهایی (نسخه ی تازه ای از نورگیرها) پوشانیده می شود که جهت گیری آن بسته به موقعیت خورشید خواهد بود تا بهرمندی حداکثری از نور خورشید را به بهترین شکل ممکن فراهم سازد.

بیارکه اینگلس (Bjarke Ingels) در انتها می افزاید: ” نمای تطبیقی ساختمان​​، تابش خیره کننده خورشید و گرمای حرارتی را از بین می برد و عملکرد منفعل ساختمان را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. “

توضیحات:

لوورها نسخه ی تازه ای از نورگیرها می باشند که در اندازه های گوناگون ساخته می شوند و قابلیت آن را دارند که به صورت افقی و یا عمودی در نمای ساختمان تعبیه گردند. نمای لوور در نمای شیشه ای ساختمان ها نوعی تابش بند به شمار می آید که به صورت منقطع در نما به کار برده می شوند و شدت تابش آفتاب (و به طبع آن افزایش بی رویه دمای فضای داخل) را کاهش می دهند!

Bjarke Ingels Group (BIG) unveils O-tower, a loop-shaped headquarters for OPPO (Chinese smartphone maker) in hangzhou china

منبع:

dezeen.com – ابگینه

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.

کمک نیاز دارید؟ چت از طریق واتساپ