طراحی و دکوراسیون داخلی فضای اداری به سبک مدرن

در این بخش از معمارری و زندگی با شرح و معرفی نمونه ای از طراحی و دکوراسیون اداری همراه کاربران عزیز و گرامی هستیم. این پروژه شامل بازسازی فضایی قدیمی می باشد که قرار بود به دفتر مرکزی جدید شرکت Nexolub که بیش از ۱۰ کارمند خواهد داشت، تبدیل گردد. این پروژه دارای دوساختمان قدیمی است که قبلا دارای کاربری کارخانه ای به مساحت بیش از ۳۰۰ متر مربع، با پلان باز می باشد و به دو حلقه جدا شده توسط دیوار باربر ساختمان تبدیل شده که یکی در نمای بیرونی و دیگری رو به حیاط داخلی است. به همین دلیل تصمیم گرفته شد که پروژه در منطقه یک دارای بخش هایی چون سالن پذیرش (رسپشن)، اتاق جلسه، فضای کار، اتاق ویدئو کنفرانس و منطقه ی دوم، فضای مرکزی چند منظوره و دفتر باشد. یکی از اهداف این پروژه طراحی محیطی راحت بود که با به کارگیری معیارهای اصلی اش، همکاری، بهره وری و رفاه ساکنان را تقویت کند.

از آنجایی که دفترکار فوق، فضایی با نور طبیعی بسیار زیاد است، تصمیم گرفته شد سقف و دیوارهای نما به رنگ آبی رنگ آمیزی شود که علاوه بر رنگ سازمانی این شرکت، ارزش های بسیار نزدیکی مانند اعتماد، ایمنی و مسئولیت پذیری را منتقل می کند. کف و دیوار مرکزی با کفپوش (طرح جناقی) پوشانده شده است تا با رنگ مقابله کند و در نتیجه گرما و راحتی را فراهم کند. با هدف تامین آسایش محیطی چون خانه، اما بدون از دست دادن کارایی یک دفتر، تصمیم گرفته شد که از پرده های مخمل آبی رنگ در اندازه و ارتفاع زیاد برای تقسیم فضا و کمک به آکوستیک استفاده شود. در مبلمان کلی و جزییات نجاری از چوب گردو استفاده شده است. موضوع مشترک پروژه نورپردازی است. طراحان قصد داشتند به پالایشگاه های نفت سر بزنند که با چراغ بازی های شبانه، ظاهر شهر را به خود می گیرند. به همین دلیل تصمیم گرفته شد ریل هایی ساخته شود که فضای پایین آمدن چراغ ها را در ارتفاع های مختلف هدایت کند. این همچنین باعث انعطاف پذیری در هنگام تغییر توزیع لامپ ها می شود. فضای ورودی باشکوهی طراحی شده است که در آن کابینت پذیرایی U شکل از چوب گردوی بافت دار با پنجره بزرگ پشت آن، آن را به عنوان قهرمان داستان قاب می کند.

در اتاق جلسه، یک میز بیضی شکل از جنس چوب به طول ۲.۸۰ متر، کل فضا را پوشانده است و دو لامپ مخملی نیم دایره بزرگ، به دلیل تم های آکوستیک، میز را روشن می کند. فضای کار به گونه ای طراحی شده است که گویی یک میز مرکزی با فرمت بزرگ از چوب گردو با پایه آلومینیومی و در اتاق مجاور فضایی با مبل برای یک کنفرانس تلفنی طراحی شده است. فضای چند منظوره، که توسط دو درب کشویی بزرگ ساخته شده از شیشه بافت دار و چوب جدا شده است. این درها جای خود را به یک منطقه مرکزی با یک میز آبی بزرگ می دهند، کارکرد آن هم برای غذا خوردن و هم کار یا برگزاری یک جلسه غیررسمی است، دفتری که با یک پارتیشن شیشه ای بزرگ از هم جدا شده است. در فضای داخلی آن در رنگ آلومینیوم و یک قسمت مبل برای، علاوه بر استراحت، ارتقاء روحیه تیمی. به ویژه در این منطقه، باغ داخلی کوچکی برای تقویت حس ارتباط کارگران با طبیعت و بهره مندی از آن، برای رفاه جسمی و روانی فرد طراحی شده است.

منبع: Archilovers – خط معمار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کمک نیاز دارید؟ چت از طریق واتساپ