طراحی و معماری و دکوراسیون داخلی

طراحی داخلی ویلای دوطبقه از متریال های چوب و آجر در ویتنام

4

در این بخش از معماری و زندگی با معرفی نمونه ای متفاوت از طراحی داخلی ویلای دوطبقه همراه شما کابران عزیز و گرامی هستیم. این ویلا در یک زمین مسطح در منطقه ی گرمسیر شهر Kon Tum در ویتنام قرار گرفته است. زمین این ویلا دارای مساحتی به متراژ می باشد و در امتداد خیابان اصلی قراردارد. ساختمان های بومی این منطقه به تدریج هویت معماری گرمسیری خود را از دست داده و این موضوع باعث نفوذ سر و صدا و گرد و غبار به فضای داخلی شده اند.

در آغاز طراحی پروژه ی فوق طراحان تأثیرات منفی مسائل اجتماعی و شرایط طبیعی را مد نظر قرار دادند. علاوه بر این آن ها چاه آب کم عمق را که از چند نسل پیش در این ویلا وجود داشت، حفظ کردند. حضور گیاهان طبیعی و در فضای داخلی و محوطه ی ویلا فضای دنج و باصفایی را ایجاد می کند و باعث می شود تا علاوه بر لذت بردن و گردهم آوردن اعضای خانواده، ارتباط آن ها با طبیعت را همچنان برقرار سازد. فضاهای کاربردی به صورت سیال و آزادانه ای طراحی شده اند و به طرزی نامحسوسی کاربران را از  فضای ماشینی شهر و ازدحام و تشویش موجود در آن جدا می کند.

فضای سبز یک منطقه حائلی محسوب می شود که هدف آن جلوگیری از ایجاد سر و صدا و گرد و غبار است. نمای دو پوسته ی این ویلای دوطبقه تأثیر تابش مستقیم از غرب را کاهش داده و در عین حال اجازه می دهد تا نور طبیعی خورشید به فضای داخلی تابیده و گردش هوا به میزان لازم صورت گرفته و تهویه مطبوع فراهم آورد.

در طراحی داخلی ویلاهای دو طبقه معمولا فضاهای عمومی در طبقه ی پایین قرار گرفته و سایر بخش های خصوصی در طبقه ی بالا جا نمایی می شوند. در طراحی داخلی ابن ویلا نیز چنین بوده است. فضاهای عمومی در طبقه بالا جانمایی شده و در طبقه ی همکف سالن نشیمن، آشپزخانه و فضای غذاخوری جا گرفته است. این دو بخش توسط یک راه پله ی فلزی به یکدیگر متصل شده است.

استفاده از آجری روستایی که در معماری بومی منطقه، سرامیک های دست ساز در ترکیب با چوب طبیعی و کاشی هایی با طرح یین یانگ فضای دنج و صمیمانه ای را برای ساکنین این ویلا ایجاد کرده است. سیستم تیرهای چوبی، آجرهای سوراخ دار که تهویه مطبوع را فراهم می آورند، نورگیرها باعث می شود تمامی بخش ها به راحتی به طبیعت دسترسی داشته باشند و در عین حال برای هر یک از بخش های داخلی حریم خصوصی حاصل کنند. در انتهای این جریان سیال، یک فضای سبز وسیع و بزرگی وجود دارد که مناسب بازی کودکان بوده و به علاوه سایر اعضای خانواده را گرد هم جمع می آورد.

در نهایت باید بگوییم که این ویلای دو طبقه نمادی از مکان و زمان است. طراحان در طراحی داخلی این ویلای مسکونی ترکیبی از مصالح قدیمی و جدید و متریال طبیعی استفاده می کند و روحیه و روان کاربران را تحت تأثیر خود قرار می دهند. ارتباط میان حال، گذشته و آینده، بین انسان و انسان، و انسان با محیط پیرامونی ارزشی ذاتی و اصلی است که پروژه ی حاصل برای دستیابی به آن تلاش می کند.

منبع: Archilovers – خط معمار

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.

کمک نیاز دارید؟ چت از طریق واتساپ