خانه ای ویلایی سرشار از نور در کرالا ، هند

 خانه ای ویلایی سرشار از نور در کرالا ، هند واقع شده ، این خانه زیبا و بی نظیر  توسط گروه معماران LIJO.RENY طراحی  و اجراشده است که با متراژ  274 متر مربع (2950 فوت مربع) دارای بازشوهای عمودی برای ورود نور ، ویدها و برنامه ای استراتژیک برای ایجاد تهویه در آب و هوای گرم این اقلیم است.  این پروژه ساختار مفهومی باز همچنین یک تجربه زندگی تعاملی منحصر به فرد ایجاد می کند ، جایی که اعضای خانواده می توانند حتی وقتی در اتاق های مختلف و در طبقه های مختلف هستند ، به هم مرتبط باشند  دیوارهای سبز به طرز چشمگیری در اطراف نمای مدرن قرار گرفته و کلاه فرنگی های  روی بام به نحوی قرار گرفته اند که نور زیادی را به فضا وارد می کنند همچنین  فضاهای بازمتعدد در پلان داخلی طبیعت را به داخل خانه می آورند و به طور موثری مرزهای خارجی را محو می کنند.

این پروژه  ویلایی که برای یک زوج جوان و دارای دو فرزند طراحی و اجرا شده است که  به عنوان کارفرمایان پروژه درخواست انان  ساختن خانه ای خانوادگی و سرگرم کننده و عاری از تجمع فضایی رایج  بوده است.

ویلای 209 متر مربعی دارای یک حیاط جلویی سایه دار است که قسمت جلویی نه تنها به عنوان یک پارکینگ ، بلکه  به عنوان یک مکان نشیمن اجتماعی و یک منطقه بازی برای کودکان عمل می کند. دیوار محوطه و ورودی به طوری ترکیب شده اند تا فضای بیشتری برای همنشینی  با دوستان، ورزش و بازی ایجاد شود. برای محدود شدن دید از بیرون ، نما  به صفحه عمودی با پوشش گیاهی مجهز شده که سایه و حریم خصوصی را افزایش می دهد.

درطراحی داخلی خانه ،  استفاده از رنگ های روشن شاد  در مبلمان مدرن و عناصر دکور در زمینه  خنثی فضا نقش موثری  ایفا می کنند.

نوع طراحی حیاط های  داخلی و بکارگیری رنگ های شاد  در طراحی داخلی خانه  تجربه ی  فضایی متفاوت  و چندحسی برای رشد فرزندان صاحبان خانه ایجاد می کنند.

پترن راه راه و رنگی در کف  و دیوار،  تم رنگی  منحصر به فردی است که در سراسر خانه  به کار رفته و یک روش منطقه بندی رنگی غیرمعمول و دائمی را به وجود اورده است.

طبق درخواست خانواده که می خواستند خانه شان فردیت و شخصیت  ویژه ای را نشان دهد ، بدون اینکه بیش از حد آرمانهای  زیستی آنها را کم کند تیم طراحی سعی نموده تا با طراحی و به کار گیری رنگ ها اینکار را بسیار هوشمندانه انجام دهد.

کل طبقه اصلی  با پلان باز و دارای حیاط ها،  گوشه ها و مسیرهای جالب توجهی است و  رنگ زرد در حوزه نشیمن و  رنگ قرمز روشن فضای غذاخوری را شکل داده است. همچنین کاشی های کف با پترن راه راه متناسب با  حوزه های منزل  به سبک  مدرنی  تغییر رنگ داده اند.
فضای کار خانگی در انتهای قسمت آشپزخانه در قسمتی که از نور پنجره های دو جهت بهره گیرد قرار گرفته است.

با توجه به طول و شدت تابش نور ، فضای داخلی با ساعات روز ، آب و هوا و فصل تغییر می کند و جلوه متفاوتی در فضا ایجاد می کند.

در طبقه اول یک فضای باز خانوادگی وجود دارد که از یک طرف به حمام و از طرف دیگر به بالکن منتهی می شود.

منبع: home-designing – ارل

کمک نیاز دارید؟ چت از طریق واتساپ