ویلا Valtanen بر فراز صخره ای سنگی

0 137

ویلا Valtanen بر فراز صخره ای سنگی که به دره­ های جنگلی اطراف مشرف است، قرار دارد. در محوطه ویلا، تنه خشک درختان کاج، رد آتش سوزی های گذشته جنگل و تخته سنگ های یخ زده به چشم می خورند. هدف طراحان این بود که پناهگاهی در حیات وحش بسازند که از یک نشیمن و سونا با سایه اندازی چوبی تشکیل شده باشد. دسترسی بین این دو بخش از طریق تراسی انجام می شود که بین دو ساختمان قرار دارد. ورودی نشمین و سونا چارچوبی چوبی با مفصل تیغ ماهی دارد و در بین آنها فضایی وسیع با پنجره های بزرگ روی به منظره جنگلی لپ لند قرار گرفته است.

چارچوب های چوبی در این پروژه باربر نیستند، اما ساختمان تیرهایی دارد که الوار جلا خورده خرپاها را حمل می کنند. دیوارهای خارجی با ۴۵ میلیمتر قیر پوشیده شده اند که مثل یک کت بارانی آب را روی سطح دیوار حرکت می دهد؛ به این ترتیب وجود لبه بامی مختصر و با پیش آمدگی جزئی را ممکن می کند. سطح شیروانی با لبه ای سنتی با پیش آمدگی قابل توجه پوشیده شده اند. پرداخت تیره سطح دیوارهای خارجی به ذوب شدن بنا در محیط اطراف خود کمک می کند در حالی که پرداخت چوبی روغنی نور را وارد نماهای ورودی می کند.

ایده اصلی این بنا که در شمال روانیمی (Rovaniemi) و مدار شمالگان قرار گرفته است، بومی سازی است. چارچوب های چوبی، پنجره ها، درها و قالب ریزی نما و مفاصل دیگر همگی توسط پیمانکاران بومی انجام شده است. تنها محصول وارداتی در این پروژه پنل های خورشیدی و باتری های شان و توالت کمپوست بوده است.

ویلا Valtanen

موقعیت: رووانیمی (Rovaniemi) ، فنلاند

معمار: معماران Louekari

مصالح: چوب و شیشه

تاریخ ساخت: ۱۳۹۱ شمسی (۲۰۱۲ میلادی)

مساحت زمین: ۵۵ متر مربع

عکاس: Lauri Louekari , Kaisa Siren

منبع: مجله ویلا

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Praesent Nullam elementum commodo tempus massa ultricies Curabitur leo dolor.
Open chat
از من بپرس
سلام ! هر سوالی که داری همین حالا بپرس !
تیم پشتیبانی ما 24 ساعته در خدمت شماست .

(تبلیغات هزینه نیست، بلکه سرمایه گذاری کوتاه مدت است با تبلیغات در معماری و زندگی بیشتر دیده شوید )