نمای آجری ساختمان ویلایی به سبک مدرن در ویتنام

آجر همواره به عنوان یک متریال قدیمی به خلق نماهای بی نظیر و همچنین فضاهای داخلی گرم و صمیمانه پرداخته است. از سالیان دور ردپای این متریال در تزئین نما و محیط های داخلی در سراسر دنیا به چشم دیده می شود. این عنصر امروزه نیز به خلق فضاهای بی نظیر می پردازد. اگر به خاطر داشته باشید، در بخش های مختلف، در معماری وزندگی نمونه هایی از کاربرد آجر در طراحی و اجرا نما ساختمان هایی با کاربری های مختلف را برای شما عزیزان به اشتراک گذاشتیم. در این بخش نیز نمونه ای دیگر از نمای آجری ساختمان ویلایی را به اشتراک خواهیم گذاشت. این ساختمان ویلایی دوبلکس در یک شهر کوچک واقع در خط ساحلی، در استان Bình Thuận، در کشور ویتنام قرار گرفته است.همانطور که طراح پروژه اشاره می نماید، این خانه قرار بود پاسخی به چالش های آب و هوای بومی منطقه و مهم تر از همه، نیازها و سبک زندگی صاحبان آن باشد.وضعیت سایت: این ساختمان بر سطح زمینی به ابعاد ۹در۱۵ متر در فاصله ای ۱۰۰ متری از خط ساحلی واقع شده است. نسیمی که از سطح دریا به سمت بنای این پروژه می وزد، معتدل و مرطوب است. اما دمای بالای محیط هر نوع فضای سایه دار یا دارای تهویه مناسب را به محیطی با کیفیت به لحاظ راحتی تبدیل می کند. طراحی این ویلای دوبلکس اجازه می دهد تا استراتژی های غیرفعال، که نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری نسبت به سایرین دارند و در آب و هوای گرمسیری مقرون به صرفه تر هستند، با ایجاد فضاهای تهویه شده متقاطع و باغچه ها در میان فضای زندگی انجام شوند.درخواست کارفرما: کارفرمای این پروژه خانواده ای جوان و پر از انرژی و نشاط هستند که عاشق زندگی و ارتباط مستقیم با طبیعت و لذت بردن از فضاهای بیرونی ودر کنار هم قرار گرفتن در محیط بیرونی هستند. از این رو یک محیط عمومی تر و بازتر که در آن بتوانند با دوستان و خانواده دور هم جمع شوند نیز در این پروژه امری ضروری به حساب می آمد. معماران در طی طراحی این پروژه این پروژه سعی کردند فضاهای راحت و تفریحی را به عنوان اولویت اول، بدون استفاده از وسایل مکانیکی یا فناوری که نیاز به تعمیر و نگهداری بالایی دارد، ایجاد کنند.تنها با کار و ترکیب باد برای تهویه مناسب، عناصر سایه انداز و موقعیت مناطق سبز، توانستند فضاهای بزرگی را ایجاد کنند که کاملاً با شرایط آب و هوایی گرمسیری سازگار باشد. کانسپت این پروژه را می توان به عنوان یک شیب شروع فضاهای خصوصی ترسیم کرد.

عمومی ترین فضاها در سمت پیشین و خصوصی ترین فضاها در قسمت عقب جانمایی شدند که این را با تناوب مناطق سبز و مناطق ساخته شده پوشانده است. با این وجود، می توانیم باغچه ای را در بخش جلوی ساختمان پیدا کنیم که نمای جلویی را خنک و مطبوع می سازد، پس از این باغ، بیشترین فضاها به بخش عمومی خانه که شامل آشپزخانه و اتاق نشیمن است، اختصاص داده شد. این فضاها رو به باغچه جلو و همچنین به باغ حیاط باز می شود.پس از باغچه موجود در حیاط که فضایی محصور با پوشش گیاهی فو العاده ای است که امکان تهویه متقاطع و سایه اندازی را فراهم می کند، اتاق های خواب و حمام های خانه را دیده می شوند. هر حجمی میان باغچه ها و مناطق سبز قرار می گیرد و تهویه هوا را به حداکثر می رساند و فضای سبز را به تجربه زندگی روزمره فضا می آورد. علاوه بر این دیوارهای با پوشش فخرومدین علاوه بر این که حریم خصوصی را برای کاربران فراهم می آورد، باعث می شود تا نور ملایمی در طول روز به اتاق ها تابیده و همچنین جریان هوا به تمامی بخش ها جریان یابد.

منبع: Archdaily – خط معمار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کمک نیاز دارید؟ چت از طریق واتساپ