طراحی و معماری و دکوراسیون داخلی

مدرسه زبان های خارجی Tongxin در شهر شنژن (Shenzhen) واقع در کشور چین

42

مدرسه زبان های خارجی Tongxin در شهر شنژن (Shenzhen) واقع در کشور چین (China) را می‌توان نمادی از بازسازی و توسعه ی صرفه جویانه در صنعت معماری دانست! در ادامه ی این مطلب شما را با ویژگی های برجسته ی این ساختمان آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

قبل از هر چیز بایستی بگوییم کار طراحی دبیرستان ۴۶۶۰۰ متر مربعی Tongxin بر عهده ی معماران شرکت Atelier Apeiron بوده است. طراحی این مجموعه چالش بزرگی برای تیم معماران به شمار می آمد؛ چرا که کوچک ترین خطایی می توانست بار سنگینی به کلیت محیط آموزشی تحمیل نموده و متوسط فضای فعالیت هر دانش آموز را به کمتر از پنج مترمربع رساند!

در طرح جدید این ساختمان، هیچ نشانه ای از اسکلت بندی قدیمی نخواهید یافت! براساس تمهیدات تیم معماران، فضایی سه بعدی و آزاد ایجاد شده است که در آن کلاس های درس بر روی سکوهایی بزرگ جای گرفته اند؛ سکوهایی که گستردگی و امتداد آن‌ ها به فضای خالی میانی مجموعه، کودکان را به برقراری ارتباطات اجتماعی، قدم زدن و حتی دویدن در خارج از کلاس درس ترغیب می کند!

مساحت بلندترین سکویِ ساختمان این فضای آموزشی معادل دو زمین بازی ارزیابی می شود؛ این یعنی در اختیار داشتن فضایی ارزشمند، که امکان فعالیت ورزشی در هوای آزاد را برای دانش آموزان یک مجموعه ی آموزشی شلوغ و پرتراکم فراهم می نماید. از میان دیگر عناصر جالب این مدرسه زبان های خارجی می توان به فضاهای گذر بین کلاس های درس اشاره کرد. از این فضاها، که بسیار مورد توجه و علاقه ی دانش آموزان نیز واقع شده است، می توان به عنوان گالری های کوچک و حتی محلی برای ملاقات های دوستانه استفاده کرد.

یکی دیگر از نکات بارز در طراحی فضای داخلی مدرسه زبان های خارجی Tongxin، وجود سه حفره یا کانال روشن و نورانی است! این کانال ها، وظیفه ی تامین نور طبیعی و تهویه ی هوا برای کتابخانه، سالن ورزشی و اتاق فعالیت های گروهی را بر عهده دارند. علاوه بر این، در ساعات پایانی روز و با بهره گرفتن از یک سیستم نورپردازی خلاقانه، کانال ها به صحنه ی بازی نور و سایه تبدیل می شوند و بر قامت دبیرستان زبان های خارجی Tongxin ردایی با طرح شهری گرم و کوچک می پوشانند!

توضیحات پروژه مدرسه زبان های خارجی Tongxin

معمار/معماران: Atelier Apeiron – SZAD

معمار/معماران مسئول: Jiachuan Qi, Hongrui Liu

تیم طراحی پروژه: Jianxuan Chen, Kan Gao, Shengjie Zhang, Yuteng Lin, Tianshuai Chen, Yang Shi

معمار/معماران داخلی: استودیو RBD

معمار/معماران منظر: استودیو Hill

مساحت پروژه: ۴۶۶۰۰ مترمربع

سال طراحی پروژه: ۲۰۱۹ میلادی

عکس: Schran Image

منبع:

archdaily.com

نادیا کریمی – ابگینه

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.

nec vel, ut mattis mi, Nullam Phasellus consectetur sem,
کمک نیاز دارید؟ چت از طریق واتساپ