طراحی داخلی و معماری رستوران کاپیتان در تهران از استودیو زرین معیری - معماری

طراحی داخلی و معماری رستوران کاپیتان در تهران از استودیو زرین معیری

5 277

معماری: استودیو زرین معیری

معماران اصلی: مسعود معیری نیا، حامد زرین کمری، مریم معیری نیا

موقعیت: ایران، تهران

سال: ۱۳۹۷

شرح پروژه

طراحی داخلی رستوران کاپیتان یک پروژه طراحی داخلی است که سعی دارد پوسته موجود در یک نمایندگی فروش اتومبیل را به یک یک رستوران دنج، استقبال کننده و مهمان نوازی در منطقه ی پاسداران تهران تبدیل کند. این فضای حدودا ۱۳۰۰ متری به چهار سطح و نیم تقسیم بندی شد که به شرح زیر می باشد:

بخش زیرزمین که شامل آشپزخانه و بخش اداری، سطح همکف به عنوان سالن اصلی غذاخوری، دو سالن اختصاصی کوچک به صورت نیم طبقه، طبقه اول به عنوان بار و استراحتگاه غیر الکلی و روف گاردن.

طراحی این پروژه حدودا از مرداد سال ۱۳۹۶ آغاز شد و در اوایل فروردین ۱۳۹۷ به پایان رسید. با توجه به تمایل روز افزون برای ایجاد فضایی شایسته اینستاگرام، کارفرما از طراحان می خواست تا فضای رستوران خود را با استفاده از سبک صنعتی به فضایی خلاقانه و حیرت انگیزی تبدیل کند.

پس از برگزاری جلسات متعدد طراحان با کارفرما، تصمیم بر این شد که طبقه همکف با سقف بلند به سالن اصلی غذاخوری برای خانواده ها تبدیل شود، در حالی که طبقه اول برای جوانان در نظر گرفته شد. کارفرما از طراحان خواست تا طول کانتربار را تا حدامکان بلند طراحی کنند تا تعداد افراد بیش تری بتوانند در این فضا قرار گیرند. طراحان برای کسانی که می خواستند حریم خصوصی برایشان حفظ گردد، از موقعیت دو بخش نیم طبقه استفاده کردند. یکی از این دوبخش با توجه به نام پروژه (کاپیتان) کابین کاپیتان بود. جهت حداکثر استفاده از سطح همکف بنا به خواسته ی کارفرما، طراحان سایبان های تاشویی را در بخش روف گاردن قرار دادند.

با ارائه راه حل صحیح برای نیازهای برنامه، دو قانون اصلی به عنوان راهنمای طراحی تعیین شد:

_ استفاده از متریال طبیعی با جزئیات اکسپوز (نمایان) و حداقل تزئینات.

_ برجسته سازی این تزئینات بواسطه ی نوپردازی صحیح.

به دنبال این قوانین ساده، لوسترهای گرد بزرگ برای طبقه همکف طراحی شده اند تا فضا را با شکوه تر جلوه دهند و همچنین فضای آزاد را به چهار بخش اصلی سازمان دهی کنند. از طرف دیگر، سطح اول باید به صورت مستقیم روشن شود تا نور محیط را تحت کنترل قرار دهد. در واقع، به غیر از کانتربار، طراحان نمی خواستند هیچ نور محیطی داشته باشند.

اکنون در ادامه معماری و زندگی شما را به دیدن سایر تصاویر پروژه ی طراحی داخلی رستوران کاپیتان دعوت می نماید.

منبع: Architizer – خط معمار

ممکن است شما دوست داشته باشید
5 نظرات
  1. […] معمار / معماران: موسسه تحقیقات و طراحی معماری دانشگاه چجیانگ (Zhejiang) […]

  2. Arghavan می گوید

    Cheghadr awli kar kardan

  3. Arghavan می گوید

    بسیار زیبا

  4. فرهاد می گوید

    عالیه

  5. . می گوید

    تشکر

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

velit, tristique dapibus Curabitur dolor quis leo adipiscing luctus sem,
× چطور میتونم به شما کمک کنم؟