طراحی و معماری و دکوراسیون داخلی

طراحی داخلی و دکوراسیون معماری داروخانه راوند از دفتر الشتر در کاشان

40

معماری: دفتر معماری الشتر

معمار مسئول: حامد مرادی الشتر

موقعیت: ایران، کاشان

مساحت: ۳۰۰ مترمربع

تیم طراحی: سارا اسکندری، اعظم قاسمی

گرافیست: امین محمد حسینی، طناز مقتدری

عکاس: فرشید نصرآبادی

سال: ۱۳۹۹

شرح پروژه

در این بخش از معماری و زندگی با معرفی و شرح پروژه طراحی داخلی داروخانه راوند همراه شما کاربران عزیز و گرامی هستیم. روند طراحی بر اساس یک نمودار آغاز شد و منطبق با رنگ آمیزی فضاهای درخواستی و با توجه به روابط فضایی مناسب با تأکید بر هویت معماری بستر سایت و آب و هوای منطقه بود.

یک فضای خالی در مرکز سایت وجود داشت که فضای آن را بر اساس فضای مسکونی-خصوصی از سایر فضاهای عمومی جدا می کند. علاوه بر این، ایجاد یک فضای خالی دستاوردهای دیگری مانند تأمین نور به شمال پروژه و ایجاد حیاط خصوصی برای بخش مسکونی داشت.

در این دیاگرام، ارتباط میان فضای خالی توسط ایجاد یک کوچه در ضلع شرقی سایت برقرار شد. به دلیل این اتصال و نیاز به فضاهای درمانی در یک طبقه دیگر، بخشی از طبقه فوقانی به شکل سابات (سایبان) در کوچه قرار گرفت. در مرحله ی طراحی، نورپردازی و انتخاب متریال بر اساس آب و هوای منطقه صورت گرفت. با ایجاد فریم هایی که از ظاهر پنجره های سایت با توجه به آب و هوای منطقه استنباط می شود، ورود نور مستقیم به فضای داخلی به واسطه ی استفاده متریال مدرن کنترل شد.

علاوه بر این ، در استفاده از متریال، در راستای مطابقت با آب و هوا و معماری سایت، از یک طرح آجری متعلق امروزی استفاده شده است که یک طرح مدرنی هم به حساب می آید. اجرا و تکمیل فضای داخلی و نمای بیرونی پروژه در حال انجام بود که در تاریخ ۲۹ فوریه سال ۲۰۲۰  بحران گسترده ای آغاز گشت. همانطور که می دانید این بحران یک شوک برای بشریت بود و همه چیز را تحت تأثیر خود قرار داد.

این سایت یک قدم تا شیوع همه گیر – شهر قم – فاصله داشت. تجربه جدیدی از تأثیر همه گیری ها بر عملکرد فضاها وجود داشت و بنابراین برای در امان ماندن از بیماری های همه گیر پروژه دستکاری شد.

شوک ناشی از این همه گیری و تأثیر آن بر رفتارهای اجتماعی مسئولیت جدیدی را بر اساس این رفتارها برای طراحان ایجاد کرد و با پذیرش این مسئولیت جدید، طراحان همچنین طراحی نمودار این داروخانه را تغییر داده و پروتکل های بهداشتی را برای رفتارهای اجتماعی اعمال کرده و تأثیر بر معماری این فضای پزشکی ، که نقطه مهم انتقال ویروس بین مشتریان و ارائه دهندگان خدمات بود را در نظر گرفتند.

این تغییر، از تبدیل نمودار خطی متداول، دریافت نسخه به تحویل دارو، به نمودار شبکه تحت تأثیر شکل پنجره ها در ضلع جنوبی خیابان و ضلع شرقی کوچه، با ایجاد پیشخوان با داشتن امکان مشاهده فاصله اجتماعی و پوشاندن این پیشخوان ها با شیشه، سعی کردند انتقال ویروس به افراد را به حداقل برسانند. این تغییر با مشاهده روند ارائه خدمات بهینه به مشتریان بر اساس اصول طراحی داروخانه و آنچه تحت تأثیر همه گیر Covid-19 ایجاد شده است، ایجاد شد.

منبع: Archdaily – خط معمار

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.

sem, sit id, mattis suscipit nec quis massa sed ipsum ut
کمک نیاز دارید؟ چت از طریق واتساپ