ساختمان اداری نیایش ; طرحی معمارانه در زمینی نا متناسب

0 7

ساختمان اداری نیایش مشرف به بزرگراهی شلوغ در تهران است و در یک طرح نیمه سه گوشنامتناسب از زمین قرار گرفته است.هدف اصلی در طراحی این بوده که فرمی ایجاد شود تا این عدم تناسب پوشانده شود.استفاده از یک متریال سنگ باعث شده تا حجمی همگن بدست آید و در کنار آن ایجاد سایه های عرضی هارمونی زیبایی راپدید آورده است.این طرح انرژی جنبشی زیادی را به بیننده القا می کند و حس در حرکت بودن حجم را هنگام عکاسی نشان می دهد.

نامساختمان اداری نیایش

محل سکونت: سعادت آباد، تهران، ایران

معماربهزاد اتابکی استودیو | بهزاد اتابکی

تیم طراحیسهیل کرجانی، ساینا افشار، حامد سرحدی

ساخت و سازحسن فرح بخش، سام نصیری پور

مساحت سایت476 متر مربع

مساحت: 3258 متر مربع

نوع ساختماناداری

کارفرما: رضا فرح بخش

عکس: پرهام تقیف، بهزاد اتابکی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

massa diam ut dapibus dictum Donec Curabitur
Open chat
از من بپرس
سلام ! هر سوالی که داری همین حالا بپرس !
تیم پشتیبانی ما 24 ساعته در خدمت شماست .