استخر کریستال، فضای شهری خلاقانه و کاربردی

استخر کریستال، فضای شهری خلاقانه و کاربردی

استخر شفاف یک فضای عمومی خلاقانه است که به منظور افتتاح یک مجتمع جدید چندمنظوره واقع در مرکز تجاری نوظهور بین المللی در پودونگ (شانگهای) ، با هدف تقویت سرگرمی و تعاملات اجتماعی بین بازدید کنندگان در گروه های سنی مختلف از کودکان ، جوانان و بزرگسالان طراحی شده است.

این پروژه شامل پله هایی است که سطح خیابان را با پشت بام عمومی ساختمان تجاری متصل می کند ، این حوزه رنگی و خلاقانه در سطح خیابان به منظور پیوند هر دو سطح با اختلاف ارتفاع  به سبکی چشم نواز طراحی شده به نحوی که بازدیدکنندگان را ترغیب به استفاده از پله  ها نماید.

پله ها با  شکل قطرات آب طراحی شده و با بکارگیری رنگ ها و  ایجاد صندلی و نشیمن های جذاب و حوزه ای مشرف به کل خیابان تقاطع مرکزی خوبی را فراهم  می کند. قطرات آب به یک حوضچه آب نمادین منتهی می گردد و یک استخر مجازی با ویژگی های سرگرم کننده را برای کاربران ایجاد کرده است.

طراحی این صحنه مانند صحنه نمایشی در سطح خیابان ، با اشیاء هندسی و اشکال حباب مانند و امواج  فضایی برای بازی کودکان و علاوه بر آن صندلی های سایه داری را برای بزرگسالان مهیا می سازد  با طراحی این فضای خلاقانه و جذاب حوزه خیابان از سطحی بی کاربرد و فقط برای گردش بی هدف و یا انتظار به فضایی برای ماندن، استراحت و حتی دراز کشیدن و بازی و سرگرمی مبدل شده است.

این فضای عمومی با وارد کردن رنگ ها و اشکال به زنده تر شدن و پویایی فضا کمک کرده ضمن اینکه پیش ورودی خوبی برای مرکز تجاری و همینطور مانند ویترینی سبب جذب کاربران بیشتر به فروشگاه می شود.

آرل
منبع: آرک دیلی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

66 + = 71

mattis suscipit non nunc Sed Aenean leo et, felis
Open chat
1
سلام ! هر سوالی که داری همین حالا بپرس !
تیم پشتیبانی ما 24 ساعته در خدمت شماست .
Powered by